Serveis de Nimbo

Descobreix els serveis que donem als nostres infants!

Serveis i activitats per a nens

Durant l’etapa que els nostres petits són a Nimbo els oferim activitats i propostes perquè puguin gaudir al màxim al mateix temps que aprenen i s’ho passen bé! Cada setmana fem música i psicomotricitat amb una especialista i tots els nostres alumnes fan el programa d’anglès KidsandUs. A més a Infantil 2 fem l’activitat exrtaescolar de Piscina.

Tenim cuina pròpia ja que entenem que l’alimentació en aquesta etapa és el pilar més important que hem de cuidar al màxim.

Cocina propia

Cuina pròpia

L’alimentació a Nimbo és una prioritat, oferint menús equilibrats que cobreixen les necessitats nutricionals a cada etapa. Amb cuina pròpia, elaborem cada dia diversos menús segons les necessitats de cada nen i nena. El menjador i la terrassa ajuden els nens a adquirir hàbits saludables i de socialització. Utilitzem productes de proximitat i cultiu responsable, amb autorització del Departament de Sanitat de Catalunya.

Kids & Us

Iniciació a l'anglès

Pensem que durant la primera etapa de la vida dels més petits és interessant oferir-los estímuls i oportunitats noves i per aquest motiu tots els nens i nenes d’Infantil 1 i Infantil 2 realitzen el curs Kids and Us, un mètode d’anglès pensat especialment per a ells, que a més els encanta!

Estimulación psicomotora

Estimulació psicomotora

Entenem que durant els primers anys els nens passen d’estar en repòs a caminar i córrer. És per això que l’estimulació psicomotora és fonamental. Tenim un gimnàs de més de 60 metres i una especialista en psicomotricitat que fomenta el desenvolupament físic i psicomotor dels nens i nenes.

Pediatría

Pediatria

Oferim un servei innovador en Pediatría que ens conecta amb Medico Centro. Això proporciona a les Families i a l’escola la seguretat i tranquilitat de que en cas de necesitat el seu fill o filla estarà atés en màxima agilitat. . A més, som molt del CAP d’Esplugues, amb servei d’urgències, ia 10 minuts de l’Hospital Sant Joan de Déu. Els nens i nenes tenen assegurança mèdica d’accidents i responsabilitat civil.

Música en Nimbo

Música a Nimbo

La música és un mitjà de comunicació que ajuda els nens a relacionar-se amb el món. Un especialista fa sessions setmanals amb cada grup, potenciant la seva oïda, memòria i creativitat. La música canalitza emocions, millora el benestar i ajuda a relaxar-se i controlar els sentiments. Fomenta el ball, animant els nens i nenes a moure’s de manera natural. En resum, la música contribueix al desenvolupament integral dels infants i enriqueix la vida a l’escola.

Piscina

Piscina

A Nimbo, la natació és una activitat extraescolar opcional. Cada setmana, durant l’horari lectiu d’octubre a juny, visitem l’escola Garbí Pere Vergés a Esplugues per fomentar el desenvolupament psicomotor a l’aigua, incloent-hi aspectes sensorials, intel·lectuals i socials. Els nens i nenes guanyen confiança i habilitat, i les tutores participen a l’aigua per proporcionar seguretat addicional.

Activitats amb les famílies

Nimbo és més que una escola, és un espai obert a totes les famílies. Ens agrada molt la relació i contacte directe amb els pares i sempre que podem els convidem a que vinguin per compartir una estoneta junts. També proposem a les famílies activitats puntuals i específiques a la tarda per gaudir junts, com serien sessions de música en anglès o properament ioga en família.

Festes i celebracions

Nimbo ofereix un espai ideal adaptat perquè les famílies gaudeixin els caps de setmana. Aquells interessats poden llogar les nostres instal·lacions, incloent-hi el bell pati i l’ampli menjador, amb accés complet a la cuina. És perfecte per a festes d’aniversari o simplement per passar una estona tranquil·la i acollidora amb amics. A més, durant la vostra estada, comptaran amb el suport d’una educadora que pot organitzar jocs i activitats per al gaudi dels més petits.

Agenda Digital

Agendes Digitals

A Nimbo volem que les nostres families sàpiguen en tot moment com están els seus fills i filles, si han dormit, menjat, i compartir amb ells fotos i vídeos del nostre día a día.
Per això fem servir una agenda digital que és una altre eina de comunicació amb elles, a més del contacte directa al mati i a la recollida, que per nosaltres és essencial.

Financiado por la UE
Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia

Nimbo és un centre adherit a:

Generalitat de Catalunya
Médico Centro
Asociación Catalana de Llar D'Infants