Coneixent a la Ruth Martín Cardizales

El meu nom és Ruth Martín, vaig començar el meu viatge de vida estudiant una carrera que em permetés tenir cura d’altres persones i ajudar-les tant en el seu procés de salut com de malaltia.

A mesura que vaig anar madurant tant en l’àmbit personal com professional, vaig veure que necessitava seguir treballant per poder atendre les persones de forma més integral, ajudant també en l’àmbit psicològic. Vaig estudiar psicologia, interessant-me per la línia constructivista. Entenent a les persones com a agents actius dels seus aprenentatges de vida, a través de la seva experiència i coneixements, i ajudant-los a flexibilitzar i adaptar-se als Nous.

La maternitat va ser un punt d’inflexió com a dona i com a professional, que em va oferir l’aprenentatge de conceptes com el de l’amor més innat i pur que mai he experimentat. La frustració, la soledat, l’empatia, la solidaritat amb altres mares, l’acompanyament, la tristesa… També vaig poder aprendre de la part més instintiva que ens acompanya, oferint-me un espai per estimar-me i confiar, i també per dubtar i aprendre. Vaig lluitar per aquelles coses que creia importants per a mi i els meus fills i em vaig formar per poder acompanyar a altres mares i pares en aquest camí de la concepció, la maternitat, el postpart, com a assessora de lactància materna, i m’he especialitzat en psicologia perinatal per la UAB.

Arribats a aquest punt, segueixo aprenent cada dia de les experiències dels altres i de les meves pròpies. Perquè la maternitat és un contínuum que ens acompanyarà sempre. Compartim?

La Ruth ens ofereix el taller de ‘Somni Infantil’, ens pots saber més aquí

Nimbo

Related post

Login

Register

terms & conditions

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies