Coneixent a Gemma Guillamón

Em dic Gemma Guillamón (BCN 1983) sóc mare de tres fadetes que il·luminen i embogeixen els meus dies, un fullet adolescent, i un angelet que ens va deixar a les 7 setmanes de gestació. Amants de la vida a la natura, la criança en exterior i el senderisme.

La meva web: www.porteonatural.com

Abans de ser mare em vaig formar en Comerç Internacional i ADE, però en quedar-me embarassada el 2005 la meva vida va canviar totalment. La maternitat com a camí és la història de la meva Vida. Em vaig formar com a doula i assessora de LM, des del 2007 imparteixo tallers de porta-nadons com Assessora de porteig professional (he tingut el privilegi de donar més de 1600 tallers i xerrades obertes), realitzo assessories i tallers a domicili, em dedico a la venda de portabebès, bolquers de roba i productes d’eco-menstruació perquè SÓC USUÀRIA i van canviar la meva manera de moure pel Món

Advoco per una criança més connectada amb els nostres desitjos, instints, prop de la Naturalesa i respectant els ritmes naturals de creixement dels meus fills, per això hem educat a casa durant 10 anys, deu anys intensos i carregats d’aprenentatges diaris. Estar 24 hores els 365 dies criant i educant nens ha estat de les millors decisions que vaig prendre.

Vaig parir a casa, he donat la mamella durant més de 7 anys, adoro el collit i m’apassiona l’educació i les pedagogies trucades alternatives, tot i que són la BASE, i m’encanta veure la vida en arc de Sant Martí.

¿Etiquetes? Bé, encara que no són necessàries ens ajuden a donar una carta de presentació als altres. SÓC mare homeschooler, experta en babywearing, empresària, esportista i molt creativa.

La Gemma ens ofereix el taller de ‘Porteig 0-2 anys’, ens pots saber més aquí

Nimbo

Related post

Login

Register

terms & conditions

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies