Coneixent a Esther Sanchez Carrillo

Sóc Tècnic Superior en Dietètica i Nutrició, tinc una especialització en Nutrició Clínica i sóc experta en Nutrició en l’embaràs i lactància i Nutrició Infantil.

La meva web: www.bebealamesa.com

Des de molt jove ja em vaig interessar per l’educació nutricional i vaig començar amb la meva pròpia consulta. Durant 8 anys he estat educant a la població a menjar i tenir uns bons hàbits alimentaris.

El 2015 va néixer el meu fill, vaig deixar la consulta per dedicar-me plenament a ser mare i vaig descobrir la meva gran passió: relacionar-me amb famílies i amb els més petits per poder donar suport i acompanyament en l’alimentació familiar. Llavors vaig començar un nou projecte, Bebè a la taula, impartint tallers d’alimentació complementària autoregulada, ensenyant a respectar les necessitats dels nadons i així fomentar bons hàbits alimentaris des de petits. Vaig fer el curs d’assessora de lactància amb FEDECATA per completar la meva formació.

L’ Esther ens ofereix el taller de ‘BLW’, ens pots saber més aquí

Nimbo

Related post

Login

Register

terms & conditions

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies