blog-img

Cuina Pròpia

L’alimentació és sense dubte el més important i essencial en la vida dels nadons des que neixen i per Nimbo és una prioritat absoluta que mengin de tot, que aprenguin a fer-ho correctament i que sigui un hàbit saludable. Per aquest motiu li dediquem una gran importància a l’hora de menjar i disposem d’un menjador molt gran.

servei de cuina

La nostra llar disposa de cuina pròpia i cuinera que prepara diàriament i al moment tots els àpats que mengen els nens. Disposem d’una Cocivap, una màquina industrial que cuina al vapor i que és ens permet fer uns menjars sans i equilibrats. Realitzem diàriament dos menús, un de triturat i un de sòlid. El fet de tenir una persona qualificada al capdevant de la cuina ens permet adaptar-nos a canvis en els menús per motius d’intoleràncies i al·lèrgies.

Comptem amb l’autorització necessària atorgada pel Dep. de Sanitat de la Generalitat de Catalunya per cuinar i servir els menjars. A més, totes les educadores i personal que dóna el menjar tenen el curs necessari de Manipulació d’Aliments.

Treballem amb una cooperativa de cultiu responsable i ells ens subministren totes les fruites i verdures que consumim.

A la Primavera traslladem el menjador al pati on podem gaudir de l’aire lliure i un espai privilegiat mentre dinem.