blog-img

Com Treballem?

El que defineix Nimbo és el tracte humà i familiar de tot l’equip envers els infants i les seves famílies que diàriament eduquem i acompanyem en el seu desenvolupament. Ens encanta la nostra feina, el treball amb els infants, el contacte i relació amb els pares i mares de l’escola i ens entusiasma veure com evolucionen els nens i nenes.

Pensem l’educació com una evolució natural de tot infant que per les seves característiques físiques i intel·lectuals va descobrint el món que l’envolta i aprenent a moure’s i viure en ell. La nostra intenció a Nimbo és acompanyar-los en aquest procés i entenem que la millor manera de fer-ho és donant-li el nostre amor, respecte i confiança perquè ells ho vagin descobrint poc a poc i al seu ritme.

D’aquesta manera nosaltres els proposem moltes activitats, artístiques, musicals, físiques, de manipulació i ells, guiats per nosaltres amb tot el nostre amor, van adquirint i descobrint diverses maneres d’intervenir amb elles.

com treballem

Especialment important per nosaltres és la relació i contacte diari amb els nostres pares i mares. Ells ens han donat l’oportunitat de compartir aquesta etapa tan important de la vida dels seus fills amb nosaltres i per aquest motiu ens sentim responsables d’ajudar-los en tot el que necessitin. Som una gran família, un gran equip (escola i família) que tenim la feina més important que es pot tenir, educar i ajudar a créixer als vostres, i també una mica nostres, petits.