Les Nostres Instal·lacions

Nimbo és un centre totalment nou, amb 5 aules molt grans i exteriors amb llum natural tot el dia. Les nostres instal·lacions estan pensades exclusivament per què els nens que hi acudeixin es sentin confortables i puguin créixer i desenvolupar-se adequadament. Es tracta d’un centre totalment adaptat, sense barreres arquitectòniques i amb els últims acabats en materials i serveis.

LES AULES

Totes les aules conten amb lavabos, canviadors i piques per rentar les mans i les dents totalment adaptats a les necessitats dels més petits.

EL MENJADOR I LA CUINA

El menjador és un espai ampli i solejat, amb grans vidreres al pati fet que li dona una característiques immillorables perquè els nens i nenes puguin estar a gust i còmodes mentre aprenen a menjar.

EL GIMNÀS

Disposem d’una aula polivalent, un gimnàs de més de 60 metres quadrats amb llum natural i sortida a un pati on realitzem Psicomotricitat, Anglès…

EL PATI

Potser l’espai més característic i diferenciador de Nimbo és el nostre de pati de més de 400mts on els nens podran jugar amb tot l’equipament necessari.